Ons team

Chris van der Graaf

Chris is sinds 1997 actief in de financiële dienstverlening. Hij heeft dus ruim 20 jaar ervaring. Hiervan is hij de laatste 14 jaar al werkzaam bij Finenzo, waarvan eerst 6 jaar mede-eigenaar
van een andere Finenzo vestiging is geweest.
Hiervoor heeft hij ook een aantal jaren in Boxtel gewerkt als financieel adviseur dus voor u wellicht al een vertrouwd gezicht in Boxtel en omstreken.
Mede door de veelvuldige vraag van zijn klantenkring in Boxtel heeft hij in 2015 besloten om zich weer in Boxtel te vestigen.

In 2005 en 2009 werd hij genomineerd voor Hypotheekadviseur van het jaar. In dat laatste jaar is hij doorgedrongen tot de één van de 10 beste hypotheekadviseurs van Nederland. Van kwaliteit ben je dus verzekerd bij Finenzo Boxtel!

Chris is Erkend Hypothecair Planner, Erkend Hypotheekadviseur en Pensioenadviseur.
 

 


Wilma Peeters

Wilma is weer terug bij Finenzo. Voorheen heeft ze jaren bij een andere vestiging van Finenzo gewerkt, dus is bekend met alle ins en outs van ons kantoor.

Wilma werkt bij ons als Management assistente. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteunt de adviseurs bij hun werkzaamheden.
Ze werkt vier dagen per week; maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

 


Ronald Deijkers

Ronald heeft sinds 1993 ervaring in de financiële dienstverlening en is sinds februari 2015 werkzaam bij Finenzo Hypotheekadvies Boxtel. Hiervoor heeft hij gewerkt bij een grote verzekeraar met als specialisme employé benefits. Tevens heeft hij ook gewerkt als hypotheekadviseur en financieel planner bij verschillende financieel dienstverleners.
Ronald is van alle markten thuis en kan perfect uw financiële vragen beantwoorden.
Hij heeft een bachelor in Pensions and Life Assurance en is Register Adviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI).

 


Bernice Sophie-van Strien

Sinds juni 2017 is zij werkzaam bij ons als adviseur schadeverzekeringen, zowel voor particulieren als bedrijven. Voorheen is zij 13 jaar  werkzaam geweest bij

een assurantiekantoor in de regio Breda.
Bernice werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.Ardie Heijmans

Sinds 1 oktober 2018 is zij werkzaam bij ons als commercieel medewerkster. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de RegioBank. Ook ondersteunt ze Bernice bij alle verrzekeringswerkzaamheden. Hiervoor heeft Ardie veel ervaring opgedaan een grote verzekeraar in Tilburg.
Zij is aanwezig van maandag t/m donderdag.
 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zorgeloos rijden
of zorgeloos wonen?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?

Klik hier!